کد خبر: ۵۰۵۴
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۸- 17 January 2018
دکتر کدخدایی:

انقلاب اسلامی دانشگاه بزرگ انسان‌سازی است

سخنگوی شورای نگهبان: انقلاب اسلامی دانشگاه بزرگ انسان‌سازی است؛ اگر جوانان و نوجوانان آن دوره به عزت و مدارج بالا رسیدند، به خاطر این است که در دانشگاه انقلاب با مدیریت حضرت امام(ره) تربیت شدند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، عباسعلی کدخدایی در مراسم یادواره سردار شهید حسن باقری که در کانون سردفتران و دفتریاران، به همت بسیج حقوقدانان تهران بزرگ برگزار شد، گفت: شهید باقری، من و دکتر الهام ورودی‌های سال ۵۸ دانشکده حقوق دانشگاه تهران هستیم. البته شهید باقری از لحاظ سنی از ما بزرگتر بود اما از لحاظ ظاهری جوانتر نشان می‌داد.
وی افزود: ورودی‌های سال ۵۸ بعضاً جلساتی با هم داشتند. ما شهید باقری را با نام حسین افشردی می‌شناختیم. در اوایل انقلاب کمتر او را می‌دیدیم، چرا که در روزنامه جمهوری اسلامی خبرنگار بود؛ به همین علت کمتر در کلاس‌ها و مباحث دانشگاه شرکت می‌کرد. ترم اول دانشگاه که تمام شد، انقلاب فرهنگی شکل گرفت و بخش زیادی از دانشجویان با تدبیر شهید آیت‌الله بهشتی در دادگستری گردهم آمدند؛ اما شهید باقری به دلیل همان مشغولیت‌های انقلابی، فقط گاهی به ما سر می‌زد. وی جلسات سخنرانی و تحلیل هم داشت که البته مستمر نبود. بعد از شروع جنگ نیز شهید باقری عازم جبهه شد.
دکتر کدخدایی با ذکر خاطره‌ای از زمان جنگ گفت: سال ۶۱ به همراه یکی از دوستان به نام آقای مهدوی به قرارگاه کربلا رفتیم؛ از دور شهید باقری را که دیدیم پرسید او را می‌شناسی؟ او آقای باقری و فرمانده قرارگاه کربلا است. من گفتم می‌شناسم اما او حسن افشردی و هم‌دوره ما در دانشکده حقوق است. پس از دیدار و هم‌صحبت‌شدن با شهید باقری، معلوم شد ایشان نامش را به حسن باقری تغییر داده و از فرماندهان ارشد جنگ است. آخرین دیدار ما هم در بهمن همان سالی بود که ایشان به فیض شهادت نائل گردید.
 
 
سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به معجزه خواندن شهید باقری از سوی رهبر معظم انقلاب ادامه داد: مقام معظم رهبری فرمایشات حکیمانه‌ای نسبت به همه موضوعات دارند، از جمله در خصوص شهید باقری که می‌فرمایند: «شهید حسن باقری بلاشک یک طرّاح جنگی است. کِی؟ در سال ۶۱؛ کِی وارد جنگ شده است؟ در سال ۵۹. این مسیرِ حرکت از یک سرباز صفر به یک استراتژیست نظامی، یک حرکت بیست ساله، بیست و پنج ساله است؛ این جوان در ظرف دو سال این حرکت را کرده است! اینها معجزه‌ی انقلاب است». واقعاً معجزه است، او دانشجویی بود مثل ما. شخصی که دانشجوی سال اول حقوق بود، اما انگیزه، هدف و اراده داشت و در انقلاب تربیت و در دانشگاه جنگ یکی از فرماندهان سرافراز جنگ شد.
دکتر کدخدایی ادامه داد: مقام معظم رهبری در یکی دو سال گذشته توجهی را چندین‌بار به مسئولین و مقامات اعلام کردند و آن، بحث انقلابی‌بودن و انقلابی عمل‌کردن و انقلابی ماندن بود که یادآوری کردند. اگر قرار است دانشگاه در مسیر صحیح حرکت کند و دانشگاه انقلاب اسلامی مدیر تربیت کند، باید این سه شرط را دارا باشد. چرا مقام معظم رهبری این یادآوری را داشتند؟ نکته مهمش این است که اگر انقلاب اسلامی در ابتدا توانست معجزه خلق کند الان هم می‌تواند این کار را انجام دهد به شرط این‌که انقلابی بمانیم، انقلابی عمل کنیم و انقلابی فکر کنیم.
وی افزود: شهید حججی نمونه دیگری از این عزت و سرافرازی است و همچنان این خط جهاد و مبارزه، با رهبری مدبرانه رهبر معظم انقلاب ادامه دارد.
سخنگوی شورای نگهبان در ادامه یادآور شد: بزرگ‌ترین پاداش و هدیه‌ای را که امام(ره) برای جامعه ما به ارمغان آوردند این بود که جهت جامعه ما را تعیین کردند. جهت جامعه ما انسان‌سازی است. جهتی که باید به آن توجه کنیم تا بتوانیم جامعه را در همه عرصه‌ها بسازیم. همانطور که جنگ تحمیلی مدیرانی مثل شهید باقری را تربیت کرد که با عمل انقلابی بود رشد و پیشرفت کشور هم با عمل انقلابی شکل خواهد گرفت.
کدخدایی اضافه کرد: ما باید یک‌بار دیگر به خود نگاه کنیم و ببینیم که آیا به عنوان مسئول انقلابی عمل کرده ایم یا خیر؟ اگر عمل کردیم نتیجه آن اعجازی است که رهبری فرموده‌اند و نیازمند واردات و ورود تکنولوژی نیستیم.
وی گفت: ما نیازمند اراده و انگیزه هستیم؛ چرا که شهید باقری را اراده و انگیزه و مکتب امام، شهید باقری کرد، نه تکنولوژی و و فناوری‌های جدید.
وی ضمن تشکر از کانون سردفتران برای تشکیل چنین مراسم معنوی، گفت: ما در بقیه بخش‌ها کمتر شاهد چنین فضایی هستیم و همت دوستان در این کانون باعث تشکیل چنین جمع‌های معنوی شده است. مهمترین بحث این است که  خط  اصلی نظام اسلامی را فراموش نکنیم. سردفتران ما وابسته به بخش خصوصی هستند ولی در این جامعه زندگی می‌کنند و  توجه به نیازهای جامعه ما و وضعیت موجود، مهم است.
عضو حقوقدان شورای نگهبان افزود: یکی از موضوعات مهم، تثبیت مالکیت است که با همت شما (سردفتران) شکل گرفته است و اگر خدای نکرده اشکالی باشد و مالکیت افراد زیر سئوال برود همه مسئول هستیم. زیرا اسناد امروزه یک مبنای معرفی ملک یا اموال افراد است و طبیعتاً دقت‌نظر شما و رعایت قوانین و مقررات می‌تواند بسیار مؤثر باشد.
دکتر کدخدایی در پایان گفت: اگر مسأله و مشکلی هم باشد که ما بتوانیم در شورای نگهبان کمک کنیم و یا اگر نقص و ابهامی در زمینه قانونگذاری باشد که راه‌گشا شود حاضریم با دوستان مجلس برای رفع مشکل رایزنی کنیم.

----------------------
گزارش تصویری مراسم یادواره سردار شهید حسن باقری

 
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

کتاب «ریاست جمهوری در قانون اساسی» منتشر شد

قانون اصلاح نشود انتخابات شورا‌ها سال آینده برگزار می‌شود/ نظر شورای نگهبان درباره میزان تسهیلات ازدواج، «FATF» و ساماندهی استخدام کارکنان دولت

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳ بهمن ۱۴۰۳

آیت‌الله جنتی: مقاومت تنها راه پایان ظلم‌های استکباری و رژیم صهیونیستی است/ انقلاب اسلامی با ترورها متوقف نمی‌شود

برگزاری نشست علمی«بنیان‌های فلسفی هوش مصنوعی» در پژوهشکده شورای نگهبان

گزارش تصویری بازدید سخنگوی شورای نگهبان از خبرگزاری میزان

کتاب «رویه‌های شورای نگهبان» منتشر شد

سخنگوی شورای نگهبان از خبرگزاری میزان بازدید کرد

بررسی اصلاحات صورت گرفته توسط مجلس در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف تشریح کرد؛ مهمترین ایرادات شورای نگهبان نسبت به بودجه ۱۴۰۴ و مهمترین احکامی که تایید شدند

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۸ دی ۱۴۰۳

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۱۹ دی ۱۴۰۳

فیلم|تشریح مهمترین ایرادات شورای نگهبان به بخش اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور

دشمن می‌خواهد هویت تاریخی ایرانی‌ها را حذف کند

زمانی که شبهات متنوع و فراوان است باید رشته‌های تخصصی ایجاد شود

پس از برگزاری ۱۸ جلسه، بررسی بخش اول لایحه بودجه ۱۴۰۴ در شورای نگهبان به پایان رسید

مردم را در صدر اولویت‌هایمان قرار دهیم / انقلاب در دست همه ما امانت است

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به یک ابهام جامعه معلولان درباره پرداخت کمک هزینه معیشتی به آنها در لایحه بودجه ۱۴۰۴

دومین شماره ماهنامه خبری پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد